Αερόθερμες Θερμάστρες Pellets KARMEK

Οι αερόθερμες θερμάστρες πέλλετ (pellet) προσφέρουν μια άριστη λύση για την οικονομική θέρμανση οικιών με σεβασμό προς το περιβάλλον.
Ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού, την μόνωση που διαθέτει, την γεωγραφική τοποθεσία του και τον προσανατολισμό του είναι αναγκαίο η θερμάστρα πέλλετ που θα επιλεγεί να διαθέτει την κατάλληλη απόδοση ανά τετραγωνικό μέτρο.


Στις θερμότερες περιοχές, χρειάζονται θερμάστρες χαμηλότερης ισχύος σε KW και απόδοση θέρμανσης. Σε ψυχρότερες περιοχές και εάν μάλιστα δεν είναι επαρκής η μόνωση του σπιτιού σας θα χρειαστείτε αυξημένη ισχύ σε KW ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ρωτήστε την υποστήριξη πελατών της εταιρίας μας και θα σας ενημερώσουμε για τον τύπο της θερμάστρας που χρειάζεται το σπίτι σας.

Οι αερόθερμες θερμάστρες της εταιρίας μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και συμπεριλαμβάνουν τις απαραίτητες λειτουργίες ώστε να είναι φιλικές προς τον χρήστη και να περνούν απαρατήρητες στον χώρο.

Όλες οι θερμάστρες πέλλετ (pellet) διαθέτουν χρονοδιακόπτη και θερμοστάτη χώρου ο οποίος ρυθμίζει την λειτουργία καύσης της θερμάστρας (σόμπας) και εξασφαλίζει ένα ζεστό χώρο και μια μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων.

 

Η σειρά προϊόντων της Pellet24 σε οικολογικές θερμάστρες πέλλετ (pellet) προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, διαστάσεων και αποδόσεων η οποία καλύπτει κάθε απαίτηση θέρμανσης αλλά και αισθητικής χώρου.

Οι θερμάστρες πέλλετ (pellet) παρέχουν πολλαπλά οφέλη στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που τις χρησιμοποιούν.

Εκτός από οικονομική θέρμανση εξαφανίζουν εντελώς την υγρασία από το σπίτι, η οποία είναι υπεύθυνη για την αντιαισθητική μούχλα στους τοίχους , για την αίσθηση κρύου αλλά και για αλλεργίες και ασθένειες.

Έτσι έχουμε έναν στεγνό και υγιεινό χώρο.

 

 

Αερόθερμες Θερμάστρες Pellet Τεχνικά στοιχεία


ΙΣΧΥΣ         ΔΙΑ-
ΣΤΑΣΕΙΣ
  ΤΗΛΕ-
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
 
kW         mm      
ROMA  8         45x54x99   ΝΑΙ  
BARCELLONA 10          49 X 53 X 104   ΝΑΙ   
ELENA  10          52 X 55 X 105   ΝΑΙ   
ALICE  12         88 X 34 X 108   ΝΑΙ   
ALICE canalizzata 12          88 X 34 X 108   ΝΑΙ   
GRETA  15          59 X 66 X 130   ΝΑΙ   
SAMANTHA 8,5          60 X 68 X 83   ΝΑΙ   
SATURNO          87 X 58 X 100   ΝΑΙ   
INSERTO 8         76 X 67 X 51   ΝΑΙ   
Προέκταση Μαιάνδρου - Εύοσμος,Θεσσαλονίκη 2310 767 900 info[at]pellet24.gr

pellet24 logo4

Η PELLET 24 εξειδικεύεται στη μείωση του κόστους θέρμανσης.

Η PELLET 24 διαθέτει και προωθεί μια πλήρη σειρά υψηλής ποιότητας, οικονομικών, ελκυστικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων θέρμανσης για οικίες αλλά και για επαγγελματικούς χώρους.

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσφορές τιμών pellet & μπρικετας και ό,τι αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

πελλετ θεσσαλονικη

καυσοξυλα θεσσαλονικη