Θερμάστρες Καλοριφέρ Pellet

Οι σόμπες – θερμάστρες καλοριφέρ πέλλετ (pellet) διαθέτουν καυστήρα πέλλετ με δυνατότητα επιλογής της ισχύος σε KW και της απόδοσης τους καθώς και ενσωματωμένο λέβητα νερού.

Η αυτοματοποιημένη λειτουργία τους και η δυνατότητα προγραμματισμού προσφέρει μια άνετη χρήση και θέρμανση του χώρου με σύνδεση τους στο σύστημα των καλοριφέρ στο οποίο εκτονώνεται η θερμαντική δύναμη τους μέσω της κυκλοφορίας ζεστού νερού.

Οι θερμάστρες καλοριφέρ πέλλετ (pellet) παράγουν ζεστό νερό και τροφοδοτούν τα θερμαντικά σώματα ( καλοριφέρ ) και εγγυώνται θέρμανση και οικονομία με οικολογικό τρόπο.

Η εγκατάσταση μιας σόμπας – θερμάστρας καλοριφέρ πέλλετ (pellet) είναι πολύ εύκολη αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα περιφερειακά ενός λέβητα μέσα στο κέλυφος της σόμπας (πχ κυκλοφορητής, δοχείο διαστολής κλπ ).

Οι σόμπες – θερμάστρες καλοριφέρ πέλλετ (pellet) καλύπτονται με εγγύηση για την άριστη λειτουργία τους και την υψηλή απόδοση τους παράλληλα με την μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Θερμάστρες Καλοριφέρ Pellet Τεχνικα Στοιχεία


ΙΣΧΥΣ         ΔΙΑ-ΣΤΑΣΕΙΣ   ΤΗΛΕ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ  
kW         mm      
MALAGA acciaio 15         63 X 67 X 119   NAI   
AQUOS acciaio 18         59 X 54 X 110   NAI   
SIVIGLIA acciaio 18         42 X 98 X 108   NAI   
ELEKTRA acciaio 33         64 X 68 X 132   NAI   
MARTA 18         56 X 63 X 120   NAI   
Προέκταση Μαιάνδρου - Εύοσμος,Θεσσαλονίκη 2310 767 900 info[at]pellet24.gr

pellet24 logo4

Η PELLET 24 εξειδικεύεται στη μείωση του κόστους θέρμανσης.

Η PELLET 24 διαθέτει και προωθεί μια πλήρη σειρά υψηλής ποιότητας, οικονομικών, ελκυστικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων θέρμανσης για οικίες αλλά και για επαγγελματικούς χώρους.

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσφορές τιμών pellet & μπρικετας και ό,τι αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

πελλετ θεσσαλονικη

καυσοξυλα θεσσαλονικη