Αερόθερμες Θερμάστρες Pellets KARMEK

Οι αερόθερμες θερμάστρες πέλλετ (pellet) προσφέρουν μια άριστη λύση για την οικονομική θέρμανση οικιών με σεβασμό προς το περιβάλλον.
Ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού, την μόνωση που διαθέτει, την γεωγραφική τοποθεσία του και τον προσανατολισμό του είναι αναγκαίο η θερμάστρα πέλλετ που θα επιλεγεί να διαθέτει την κατάλληλη απόδοση ανά τετραγωνικό μέτρο.

Στις θερμότερες περιοχές, χρειάζονται θερμάστρες χαμηλότερης ισχύος σε KW και απόδοση θέρμανσης. Σε ψυχρότερες περιοχές και εάν μάλιστα δεν είναι επαρκής η μόνωση του σπιτιού σας θα χρειαστείτε αυξημένη ισχύ σε KW ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ρωτήστε την υποστήριξη πελατών της εταιρίας μας και θα σας ενημερώσουμε για τον τύπο της θερμάστρας που χρειάζεται το σπίτι σας.

Οι αερόθερμες θερμάστρες της εταιρίας μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και συμπεριλαμβάνουν τις απαραίτητες λειτουργίες ώστε να είναι φιλικές προς τον χρήστη και να περνούν απαρατήρητες στον χώρο.

Όλες οι θερμάστρες πέλλετ (pellet) διαθέτουν χρονοδιακόπτη και θερμοστάτη χώρου ο οποίος ρυθμίζει την λειτουργία καύσης της θερμάστρας (σόμπας) και εξασφαλίζει ένα ζεστό χώρο και μια μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων.

 

Η σειρά προϊόντων της Pellet24 σε οικολογικές θερμάστρες πέλλετ (pellet) προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, διαστάσεων και αποδόσεων η οποία καλύπτει κάθε απαίτηση θέρμανσης αλλά και αισθητικής χώρου.

Οι θερμάστρες πέλλετ (pellet) παρέχουν πολλαπλά οφέλη στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που τις χρησιμοποιούν.

Εκτός από οικονομική θέρμανση εξαφανίζουν εντελώς την υγρασία από το σπίτι, η οποία είναι υπεύθυνη για την αντιαισθητική μούχλα στους τοίχους , για την αίσθηση κρύου αλλά και για αλλεργίες και ασθένειες.

Έτσι έχουμε έναν στεγνό και υγιεινό χώρο.

Αερόθερμες Θερμάστρες Pellet Τεχνικά στοιχεία
ΟΝΟΜΑ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ-
ΣΤΑΣΕΙΣ
ΤΗΛΕ-
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
kW mm
ROMA  8 45x54x99 ΝΑΙ
BARCELLONA 10 49 X 53 X 104 ΝΑΙ
ELENA 10 52 X 55 X 105 ΝΑΙ
ALICE 12 88 X 34 X 108 ΝΑΙ
ALICE canalizzata 12 88 X 34 X 108 ΝΑΙ
GRETA 15 59 X 66 X 130 ΝΑΙ
SAMANTHA 8,5 60 X 68 X 83 ΝΑΙ
SATURNO 8 87 X 58 X 100 ΝΑΙ
INSERTO 8 76 X 67 X 51 ΝΑΙ