Η PELLET 24 εξειδικεύεται στη μείωση του κόστους θέρμανσης.

PELLET24.
Είμαστε μια καινοτομική, σύγχρονη και τεχνολογικά εξελιγμένη εταιρία η οποία εισάγει και εμπορεύεται  προϊόντα πέλλετ (pellet) Α’ ποιότητας.

Η εταιρία ιδρύθηκε ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο της ενέργειας και την ανάγκη για οικολογικά προϊόντα με χαμηλό κόστος απόκτησης  αναλωσίμων.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει δυνατές σχέσεις με τους  πελάτες μας και τους προμηθευτές μας,  απολαμβάνοντας πλέον την εμπιστοσύνη και το σεβασμό τους, ως μια αξιόπιστη και συνεπής εταιρία προϊόντων θέρμανσης.

Η Pellet24 σήμερα εκφράζει και εφαρμόζει όλη την συσσωρευμένη τεχνογνωσία και πείρα που έχει αποκτήσει τις 2 δεκαετίες της ζωής της, μέσα από προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Η εμπιστοσύνη και η ικανοποίηση των πελατών μας, αποτέλεσε και αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο της εταιρίας μας και την πυξίδα που μας καθοδηγεί ώστε να ερευνούμε και να διαθέτουμε προϊόντα θέρμανσης με χαμηλό κόστος απόκτησης και υψηλή ενεργειακή απόδοση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΑΞΙΕΣ – ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Ο σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει προϊόντα τα οποία είναι άριστης ποιότητας, σε οικονομικές τιμές και με κορυφαία απόδοση.
Η καθημερινή μας λειτουργία βασίζεται στις παρακάτω αξίες τις οποίες κληρονομήσαμε από τους γονείς μας και  ιδρυτές της εταιρίας μας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ακεραιότητα & σεβασμός
Διαφάνεια & εντιμότητα
Εμπιστοσύνη & αξιοπιστία
Δέσμευση & εφαρμογή
Επαγγελματισμός & αποτελεσματικότητα

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Η ραγδαία εξέλιξη στον τομέα των καυστήρων – λεβήτων και των θερμαστρών βιομάζας (Pellet) δημιουργήθηκε από την επιτακτική ανάγκη εξοικονόμησης χρημάτων, χωρίς την χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, πετρελαίου και φυσικού αερίου με βάση την μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή.
Η PELLET 24 διαθέτει και προωθεί μια πλήρη σειρά υψηλής ποιότητας, οικονομικών, ελκυστικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων θέρμανσης για οικίες αλλά και για επαγγελματικούς χώρους.
Η επιπλέον ανάγκη για οικονομική θέρμανση οδήγησε την εταιρία μας στο να βάλει στη γκάμα της επιπλέον προϊόντα όπως καυσόξυλα & θερμάστρες ξύλου.